Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

ARKKITEHTUURI

Päivölän opiston kuvataidelinjan rinnalla toimii arkkitehtuuriopintojen opintolinja, jossa kehitetään opiskelijan valmiuksia sekä kuvallisen ilmaisun että matematiikan alueella. Linjalla opiskellaan kuvataidetta sekä arkkitehtuurin eriytettyjä opintoja, jotka käsittävät niin matematiikkaa kuin arkkitehtuuriin suuntautuvia opintoja.

Linja on suunnattu niille arkkitehtuuriopintoihin tai DIA-haun insinööritieteiden pääsykokeisiin hakeutuville, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan sekä hakutehtävissä että pääsykokeissa. Arkkitehdiksi pyrkiviltä vaaditaan luovaa suunnittelua, ongelmanratkaisutaitoja sekä tilallista hahmotuskykyä, ja ennen kaikkea ilmaista edellä mainittuja taitoja visuaalisesti.

Arkkitehtuurin opinnot koostuvat yhteisistä opintokokonaisuuksista, lyhytkursseista, itsenäisesti toteutetuista kehitystehtävistä, ryhmä- ja paritehtävistä sekä henkilökohtaisesta ohjauksesta. Päivölän opiston arkkitehtuuriopinnoissa pääset hyödyntämään jo käsitteeksi muodostuneen Päivölän opiston matematiikkalinjan korkeatasoista opetusta. Voit myös korottaa ylioppilaskokeiden arvosanoja. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma, jota päivitetään opintojen edetessä.

Matematiikan kokeen voi jatkossa korvata yo-arvosanalla - Jos et ole vielä lukenut arkkitehtien valintakokeisiin tulevista muutoksista, niin lisätietoja voit lukea täältä.

Opinnot alkavat 4.9.2023 ja päättyvät toukokuussa 2024

Haku linjalle on avoinna ja se päättyy 19.8.2023. Hakuajan päättymisen jälkeen mahdollisia vapaita opiskelupaikkoja voi tiedustella opiston toimistolta: puh. 03 233 2200, toimisto(at)paivola.fi.

 

Lisätietoja

Lisätietoja linjasta antaa kuvataiteen ja arkkitehtuurin linjanjohtaja Satu Kiuru, satu.kiuru@paivola.fi.fi, puh. 040 589 2627 sekä luonnontieteen linjanjohtaja Jarkko Kettunen, jarkko.kettunen@paivola.fi, puh. 050 3057 346. Käytännön asioissa (majoitukset yms.) ota yhteyttä Päivölän opiston toimistoon: toimisto@paivola.fi, puh. 03 233 2200.

Pidätämme oikeudet muutoksiin