Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

MIKSI VALITA PÄIVÖLÄN OPISTO?

Asuminen ja opiskelu täysihoidolla, pelkän vuokra-asumisen hinnalla!

Päivölän opistossa saat pelkän vuokra-asumisen hinnalla niin asumisen, opetuksen kuin ruokailut. Valmiista aamupalapöydästä on mukava lähteä opintojen ääreen! Lisäksi opiskelupäivään kuuluu lounas, päiväkahvi sekä päivällinen.

Oikeutettu opintotukeen, etkä kuluta opintotukikuukausia, etkä menetä ensikertalaisen hakijan statustasi!

Päivölän opiston kokopäiväisissä opinnoissa olet oikeutettu saamaan toisen asteen opintotukea. Lisäksi käyttämäsi opintotukikuukaudet eivät vähennä myöhempiä opintotukikuukausia ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa, joita voi saada enimmillään 50 kuukautta. Ja mikä huippua, et menetä ensikertalaisen hakijan asemaasi*)

*) Korkeakoulujen on lain mukaan vuodesta 2016 alkaen varattava osa yhteishaun opiskelupaikoista ensimmäistä korkeakoulupaikkaa hakeville. Ensikertalaiskiintiöiden tavoitteena on parantaa niiden asemaa, jotka hakevat ensimmäistä opiskelupaikkaansa. Olet ensimmäistä korkeakoulupaikkaa hakeva eli ensikertalainen, jos et ole suorittanut Suomen koulutusjärjestelmän mukaista ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa tai et ole vastaanottanut ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoon johtavaa opiskelupaikkaa koulutuksesta, joka on alkanut syksyllä 2014 tai sen jälkeen.

Loistava vaihtoehto, jos ovi yliopistoon ei auennutkaan!

Päivölän opistossa opiskelu takaa sinulle sen, että opiskelusi ja valmistumisesi ei viivästy. Opiskelujen lomassa voit valmistautua rauhassa haluamasi oppilaitoksen seuraavan vuoden pääsykokeisiin. Päivölän opistossa suorittamasi avoimen yliopiston opinnot ovat lukuvuoden päätyttyä jo suoritettuja opintoja, eikä niitä tarvitse enää opiskella uudestaan, kun sisäänpääsy yliopistoon on koittanut. Päivölän opisto on yhteistyössä Suomen eri yliopistojen kanssa luonut erittäin onnistuneet koulutus- ja opetussuunnitelmat, joiden avulla turhia välivuosia ei tule. Hyväksiluettavien opintopisteiden ansiosta opiskeluaika yliopistossa lyhenee huomattavasti, eli opintosi on siis jo hyvällä malilla yliopistossa aloittaessa.

Hyvä, ellei parhain vaihtoehto jos et tiedä mitä opiskella!

Päivölän opistossa voit tutustua itseäsi kiinnostavaan opiskelualaan ja valmistautua sen alan pääsykokeisiin. Jos huomaat, että jokin muu ala sopii sinulle paremmin voit helposti vaihtaa kohdetta, johon pyrit. Meillä voit opiskella joustavasti, samalla parantaen ylioppilastodistuksen arvosanoja ja tutustuen eri opiskelumahdollisuuksiin. Ja taas, et ole menettänyt ensikertalaisen hakijan asemaasi.