Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

LUONNONTIEDE

Ajankohtaista! Haku 13.8.2024 alkaviin 9 kk opintoihin on avoinna!

Tähtäätkö lääke-, hammaslääke- tai eläinlääketieteelliseen? Kiinnostaako diplomi-insinöörin DIA-yhteisvalinta? Oletko hakemassa teknilliseen korkeakouluun? Vai haitko jo johonkin näistä, mutta vielä ei tärpännyt?

Päivölän opiston luonnontiedelinjalla voit opiskella omien tavoitteidesi mukaan! Voit päivittää lyhyen matematiikan pitkäksi tai parantaa pitkän matematiikan osaamistasi, tai voit hankkia lukion syventäviä kursseja vastaavat tiedot fysiikassa, kemiassa ja biologiassa. Opintosuunnitelmat laaditaan jokaisen lähtö- ja tavoitetason perusteella.

Mahdollisuus myös korottaa lukion oppimäärän arvosanoja syksyn tai kevään ylioppilaskokeessa!

Luonnontieteen linjalla sinulla on mahdollisuus suorittaa lisäksi Itä-Suomen avoimen yliopiston biologian opintoja muiden Päivölän luonnontieteen opintojen ohella: Ympäristötieteen ja biologian perusopinnot (30 op) tai ihmisen biologia (25 op).

Opinnot suoritetaan verkko-opintoina Päivölästä käsin Itä-Suomen yliopiston opettajien johdolla. Omat opettajamme Päivölässä ovat tukenasi molempiin oppiaineisiin, jotta näistä opinnoista selviytyminen olisi vaivattomampaa. Opinnot voi hyväksilukea myöhemmin Itä-Suomen yliopistossa.

Lisäksi voit opiskella tilastotieteen opintoja 5-25 op. Lue lisää

Intensiivinen ja yksilöllinen lähiopetus kehittää osaamistasi ja valmiuksiasi valintakokeisiin merkittävästi!

Opintojen alkamisen edellytyksenä on riittävä opiskelijamäärä.

HUOM! LUONNONTIETEEN KEVÄOPINNOT Luonnontiedelinjalla voit opiskella myös kevätopinnot ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Teemme henkilökohtaisen opetussuunnitelman. Kysy rohkeasti lisätietoja! Lue lisää

Lisätietoja

Lisätietoja linjasta antaa luonnontieteen linjanjohtaja Jarkko Kettunen: jarkko.kettunen(at)paivola.fi, p. 040 8300 651. Käytännön asioissa (majoitukset yms.) ota yhteyttä Päivölän opiston toimistoon: toimisto(at)paivola.fi, p. 03 233 2200 (ma-pe klo 9-15)