Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

LUONNONTIEDE

Tähtäätkö lääke-, hammaslääke- tai eläinlääketieteelliseen? Kiinnostaako diplomi-insinöörin DIA-yhteisvalinta? Oletko hakemassa teknilliseen korkeakouluun? Vai haitko jo johonkin näistä, mutta vielä ei tärpännyt?

Päivölän opiston luonnontiedelinjalla voit opiskella omien tavoitteidesi mukaan! Voit päivittää lyhyen matematiikan pitkäksi tai parantaa pitkän matematiikan osaamistasi, tai voit hankkia lukion syventäviä kursseja vastaavat tiedot fysiikassa, kemiassa ja biologiassa. Opintosuunnitelmat laaditaan jokaisen lähtö- ja tavoitetason perusteella. Mahdollisuus myös korottaa lukion oppimäärän arvosanoja kevään 2024 ylioppilaskokeessa!

UUTTA! Luonnontieteen linjalla sinulla on mahdollisuus suorittaa lisäksi Itä-Suomen avoimen yliopiston biologian opintoja muiden Päivölän luonnontieteen opintojen ohella: Ympäristötieteen ja biologian perusopinnot (30 op) tai ihmisen biologia (25 op).

Opinnot suoritetaan verkko-opintoina Päivölästä käsin Itä-Suomen yliopiston opettajien johdolla. Omat opettajamme Päivölässä ovat tukenasi molempiin oppiaineisiin, jotta näistä opinnoista selviytyminen olisi vaivattomampaa. Opinnot voi hyväksilukea myöhemmin Itä-Suomen yliopistossa.

Intensiivinen ja yksilöllinen lähiopetus kehittää osaamistasi ja valmiuksiasi valintakokeisiin merkittävästi!

Opetus alkoi 14.8.2023, mutta linjalle voi yhä hakea, teemme henkilökohtaisen opetussuunnitelman. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Haku syksyllä 2024 alkaviin opintoihin avautuu keväällä.

Lisätietoja

Lisätietoja linjasta antaa luonnontieteen linjanjohtaja Jarkko Kettunen: jarkko.kettunen@paivola.fi, puh. 040 8300 651. Käytännön asioissa (majoitukset yms.) ota yhteyttä Päivölän opiston toimistoon: toimisto@paivola.fi, puh. 03 233 2200.