Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

MIKÄ ON PÄIVÖLÄN OPISTO?

Päivölän opisto on tiedeaineisiin profiloitunut yksityinen oppilaitos Pirkanmaalla. Toimimme yhteistyössä useiden Suomen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kanssa. Päivölän opistossa voit opiskella oikeustiedettä, luonnontieteitä sekä kuvataidetta ja arkkitehtuuria. Uusina linjoina v. 2023 aloittavat kasvatustiede ja psykologia, joiden lisänä voi opiskella tilastotiedettä. Päivölässä on myös matematiikkalinja, joka on suunnattu tieteestä ja teknologiasta kiinnostuneille peruskoulunsa päättäneille nuorille.

Päivölässä opiskellaan yleensä toisen asteen opintojen jälkeen ensimmäisen vuoden yliopisto-opintoja ja samalla prepataan pääsykokeisiin.

Välivuosi Päivölässä ei vie ensikertalaisen hakijan asemaa, eikä myöskään kuluta myöhempiä opintotukikuukausia ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Lukuvuoden aikana Päivölän opisto järjestää lyhytkursseja ryhmille, yrityksille sekä yhteisöille. Kursseilla voit opiskella esimerkiksi kieliä, harrastustaitoja, tietotekniikkaa, matematiikkaa tai hankkia ammatillista lisäosaamista eri alueilta. Päivölän opiston idyllinen miljöö ja oman keittiön palvelut tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseksi opistolla.