Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

MIKÄ ON PÄIVÖLÄN OPISTO?

Päivölän opisto on tiedeaineisiin profiloitunut yksityinen oppilaitos Pirkanmaalla. Toimimme yhteistyössä useiden Suomen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kanssa. Päivölän opistossa voit opiskella oikeustiedettä, luonnontieteitä, kuvataidetta, arkkitehtuuria sekä kasvatustiedettä ja psykologiaa, joiden lisänä voi opiskella tilastotiedettä.

Päivölässä opiskellaan yleensä toisen asteen opintojen jälkeen ensimmäisen vuoden yliopisto-opintoja ja samalla valmistaudutaan pääsykokeisiin.

Välivuosi Päivölässä ei vie ensikertalaisen hakijan asemaa, eikä myöskään kuluta myöhempiä opintotukikuukausia ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Päivölässä on myös matematiikkalinja, joka on suunnattu tieteestä ja teknologiasta kiinnostuneille peruskoulunsa päättäneille nuorille. Matematiikkalinjalla voi suorittaa lukio-opinnot kahdessa vuodessa.

Päivölän opisto järjestää erilaisia lyhytkursseja ryhmille, yrityksille sekä yhteisöille. Kursseilla voit opiskella esimerkiksi harrastustaitoja, tietotekniikkaa, matematiikkaa tai hankkia ammatillista lisäosaamista eri aloilta.

Päivölän opiston idyllinen miljöö ja oman keittiön palvelut tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseksi opistolla. Opistolla järjestetään kesäisin myös leirejä.