Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

OIKEUSTIEDE

Kiinnostaako oikeustieteelliset opinnot? Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa Päivölän opistossa laajat 56 opintopisteen avoimen yliopiston oikeustieteen opinnot ja hankkia oikeustieteellistä osaamista ja varmuutta valintakokeisiin. Opintoihin sisältyy myös valmentautumisjakso oikeustieteen valintakokeisiin, jossa käydään läpi valintakoekirjat, harjoitellaan luku- ja vastaustekniikkaa sekä järjestetään harjoitusvalintakokeet. Oikeustieteen linjalla perehdytään oikeudelliseen ajatteluun ja ratkaisutoimintaan. Linjalla suoritetaan yliopistotason oikeustieteellisiä opintoja ja hankitaan monipuolinen kuva oikeustieteen eri aloista julkisoikeudesta yksityisoikeuteen ja oikeuden yleistieteisiin. Päivölässä pääset valmistautumaan koko lukuvuoden ajan tehokkaasti yliopisto-opintoihin ja kevään valintakokeeseen. Kehität oikeudellisten ongelmien ratkaisukykyä ja vastaustekniikkaasi pienessä ryhmässä, mutta yliopistotasoisten opettajien valmennuksessa. Opintoihin sisältyy myös valmentautumisjakso oikeustieteen valintakokeisiin.

HUOM! Otamme opiskelijoita myös kesken lukuvuoden, ja teemme henkilökohtaisen opetussuunnitelman. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Ajankohtaista! Oikeustieteen preppauskurssi 23.4.–21.5.2024

Kurssi sisältää tekniikka- ja kertauspäivät. Harjoitellaan mm. luku- ja vastaustekniikkaa, käydään läpi valintakoekirjat, pidetään kaksi harjoituskoetta ja tehdään useita valintakoetasoisia tehtäviä.

Oikeustieteen preppauskurssin ilmoittautuminen

Jos et ehdi preppauskurssille, voit ilmoittautua myös vain tekniikka- tai kertauspäiville tai molempiin.

Oikeustieteen tekniikkapäivät 13.–15.3.2024 Käydään läpi luku- ja vastaustekniikkaa, harjoitellaan keskittyvää lukemista ja erityyppisiä tehtäviä sekä puhutaan stressinhallinnan tärkeydestä.

Tekniikkapäivien ilmoittautuminen

Oikeustieteen kertauspäivät 20.–21.5.2024 Käydään pääsykoekirjat tiiviisti läpi ja pohditaan myös viime hetken vinkkejä valintakokeeseen valmistumiseen.

Kertauspäivien ilmoittautuminen

Haku 13.8.2024 alkaviin lukuvuoden 2024-2025 oikeustieteen opintoihin avautuu huhtikuussa. Opinnot kestävät 9 kk.

Lisätietoja

Lisätietoja linjasta antaa oikeustieteen linjanjohtaja Iisa Vepsä, iisa.vepsa(at)paivola.fi, p. 040 8300 647. Käytännön asioissa (majoitukset ym.) ota yhteyttä Päivölän opiston toimistoon: toimisto(at)paivola.fi, p. 03 233 2200.