Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

OIKEUSTIEDE

Kiinnostaako oikeustieteelliset opinnot? Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa Päivölän opistossa laajat 56 opintopisteen avoimen yliopiston oikeustieteen opinnot ja hankkia oikeustieteellistä osaamista ja varmuutta valintakokeisiin. Opintoihin sisältyy myös valmentautumisjakso oikeustieteen valintakokeisiin, jossa käydään läpi valintakoekirjat, harjoitellaan luku- ja vastaustekniikkaa sekä järjestetään harjoitusvalintakokeet. Oikeustieteen linjalla perehdytään oikeudelliseen ajatteluun ja ratkaisutoimintaan. Linjalla suoritetaan yliopistotason oikeustieteellisiä opintoja ja hankitaan monipuolinen kuva oikeustieteen eri aloista julkisoikeudesta yksityisoikeuteen ja oikeuden yleistieteisiin. Päivölässä pääset valmistautumaan koko lukuvuoden ajan tehokkaasti yliopisto-opintoihin ja kevään valintakokeeseen. Kehität oikeudellisten ongelmien ratkaisukykyä ja vastaustekniikkaasi pienessä ryhmässä, mutta yliopistotasoisten opettajien valmennuksessa. Opintoihin sisältyy myös valmentautumisjakso oikeustieteen valintakokeisiin.

Opetus alkaa 14.8.2023. Toivomme hakemuksia 31.7. mennessä, mutta hakeminen linjalle on mahdollista vielä opintojen alkuun saakka. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Lisätietoja

Lisätietoja linjasta antaa oikeustieteen linjanjohtaja Iisa Vepsä, iisa.vepsa@paivola.fi, puh. 040 8300 647. Käytännön asioissa (majoitukset yms.) ota yhteyttä Päivölän opiston toimistoon: toimisto@paivola.fi, puh. 03 233 2200.