Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

OIKEUSTIEDE

Ajankohtaista! Haku 13.8.2024 alkaviin lukuvuoden 2024-2025 oikeustieteen opintoihin on avoinna!

Kiinnostaako oikeustieteelliset opinnot? Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa Päivölän opistossa laajat 57 opintopisteen avoimen yliopiston oikeustieteen opinnot ja hankkia oikeustieteellistä osaamista ja varmuutta valintakokeisiin.

Opinnot kestävät 9 kk ja sen jälkeen oikeustieteen opintosi ovat jo hyvässä vauhdissa, alan termit tuttuja ja mahdollisuudet valintakokeissa pärjäämiseen ovat parantuneet huimasti!

Opintoihin sisältyy valmentautumisjakso oikeustieteen valintakokeisiin, jossa käydään läpi valintakoekirjat, harjoitellaan luku- ja vastaustekniikkaa sekä järjestetään harjoitusvalintakokeet. Oikeustieteen linjalla perehdytään oikeudelliseen ajatteluun ja ratkaisutoimintaan. Linjalla suoritetaan yliopistotason oikeustieteellisiä opintoja ja hankitaan monipuolinen kuva oikeustieteen eri aloista julkisoikeudesta yksityisoikeuteen ja oikeuden yleistieteisiin.

Päivölässä pääset valmistautumaan koko lukuvuoden ajan tehokkaasti yliopisto-opintoihin. Kehität oikeudellisten ongelmien ratkaisukykyä ja vastaustekniikkaasi pienessä ryhmässä, mutta yliopistotasoisten opettajien valmennuksessa.

HUOM! Otamme opiskelijoita myös kesken lukuvuoden, ja teemme henkilökohtaisen opetussuunnitelman. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Oikeustieteen linja 2024-2025 ilmoittautuminen

Järjestämme myös keväisin Oikeustieteen preppauskurssin. Vielä ehtii mukaan tämän kevään kurssille, joka järjestetään 23.4.–21.5.2024.

Kurssi sisältää kertauspäivät. Harjoitellaan mm. luku- ja vastaustekniikkaa, käydään läpi valintakoekirjat, pidetään kaksi harjoituskoetta ja tehdään useita valintakoetasoisia tehtäviä.

Oikeustieteen preppauskurssin ilmoittautuminen

Jos et ehdi preppauskurssille, voit ilmoittautua myös pelkästään kertauspäiville.

Oikeustieteen kertauspäivät 20.–21.5.2024 Käydään pääsykoekirjat tiiviisti läpi ja pohditaan myös viime hetken vinkkejä valintakokeeseen valmistumiseen.

Kertauspäivien ilmoittautuminen

Lisätietoja

Lisätietoja linjasta antaa oikeustieteen linjanjohtaja Iisa Vepsä, iisa.vepsa(at)paivola.fi, p. 040 8300 647. Käytännön asioissa (majoitukset ym.) ota yhteyttä Päivölän opiston toimistoon: toimisto(at)paivola.fi, p. 03 233 2200 (ma-pe klo 9-15)