Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

VALOKUVA I ja II

 

Valokuva I -opinnoissa keskitytään valokuvauksen tekniikkaan perusteisiin, kameratekniikkaan, valaisuun ja valokuvataiteen eri osa-alueisiin.

Valokuva II -opinnoissa painopiste on taiteellisessa ilmaisussa. Kumpienkin opintojen opintosuunnitelmassa huomioidaan aiempi osaaminen ja se lisää valmiuksiasi esimerkiksi hakiessasi jatko-opintoihin tai valokuvauksen näyttötutkintoon.

Halutessasi voit suorittaa näiden kurssien kautta Lapin ammattikorkeakoulun ja LAB-ammattikorkeakoulun kuvataiteen tutkintoon sisältyviä opintojaksoja oman henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi puitteissa. Jos olet kiinnostunut opintopisteiden suorittamisesta ilmoita asia jo hopsin laadinnan yhteydessä heti syksyllä, koska opintopisteiden saaminen edellyttää ilmoittautumisen avoimiin ammattikorkeakouluopintoihin.

Koska opinnot koostuvat intensiivisistä viikonloppukursseista ja itsenäisesti suoritettavista etätehtävistä, niin opintokokonaisuudet on helppo suorittaa myös opintojen tai työn ohella. Viikonlopun intensiivikurssien opetusajat ovat pääsääntöisesti perjantaisin klo 16.00-20.00, lauantaisin klo 9.15-17.00 ja sunnuntaisin klo 9.15-14.15.

Valokuva I -opinnot alkoivat 15.9., mutta otamme edelleen uusia opiskelijoita! Kurssilta voit edetä suoraan Valokuva II -kurssille, jolloin saat siitä alennuksen. Teemme henkilökohtaisen opetussuunnitelman, ja kurssimaksu muodostuu kertyvien opintopisteiden mukaan.

Voit tiedustella vapaita paikkoja opiston toimistolta: puh. 03 233 2200, toimisto(at)paivola.fi Kysy rohkeasti lisätietoja!

Lisätietoja kurssista 

Kuvataiteen ja arkkitehtuurin linjanjohtaja, Satu Kiuru: satu.kiuru(at)aalto.fi, puh. 040 589 2627 Käytännön asioissa voit kääntyä Päivölän opiston toimiston puoleen: toimisto(at)paivola.fi, 03 233 2200

PS. Kuvataidelinjan ja valokuvauksen opintojen tunnelmiin pääsee kiinni hyvin seuraamalla heidän Insta-tiliään: https://www.instagram.com/paivolankuvataidelinja/

Löydät meidät myös Facesta: https://www.facebook.com/paivolankuvataidelinja/