Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

PSYKOLOGIA

Päivölän opiston psykologian linjalla saat valmiuksia valintakokeisiin ja kartutat tietoa alasta. Samalla opiskelet tilastotiedettä ja avoimen yliopiston opintoja psykologiasta. Päivölässä saat eteenpäin menevän opetuksen, ryhmän tuen ja loistavat mahdollisuudet menestyä valintakokeissa

Linjalla opiskellaan Tampereen yliopiston avoimet psykologian perusopinnot (25 op), jotka kestävät koko lukuvuoden. Lisäksi voit ottaa ohjelmaasi myös tilastomatematiikkaa. Erityisesti opinnot hyödyttävät opiskelijoita, jotka pyrkivät opiskelemaan psykologiaa valintakokeiden kautta.

HUOM! Otamme opiskelijoita myös kesken lukuvuoden, ja teemme henkilökohtaisen opetussunnitelman. Kysy rohkeasti lisätietoja! Voit tulla mukaan myös loppukevään 2024 opintoihin.

Hakulomake

Lukuvuosi 2024-2025 Haku 13.8.2024 alkaviin opintoihin on avoinna!

Lisätietoja

Lisätietoja linjasta antaa Päivölän opiston rehtori Antti Jehkonen, antti.jehkonen(at)paivola.fi, p. 040 8300 640. Käytännön asioissa (majoitukset yms.) ota yhteyttä Päivölän opiston toimistoon: toimisto(at)paivola.fi, p. 03 233 2200.

Linjanjohtajasta

Päivölän psykologian linjaa johtaa Lari Keränen. Lari Keränen (FM) on valmistunut Tampereen yliopistosta aineenopettajaksi ja opettanut psykologiaa ja muita aineita lukuisissa eri oppilaitoksissa. Hän on luova ja asioihin perusteellisesti perehtyvä opettaja, jonka tunneilla keskustellaan vilkkaasti ja innokkaasti. Hän soveltaa opetuksessaan rohkeasti myös taiteen maailmasta saatuja taitoja, sillä toiselta ammatiltaan Lari on näyttelijä. Oppitunteihin kuuluvatkin usein esimerkiksi erilaiset rentoutumis- ja improvisaatioharjoitukset oppimista kekseliäästi tukevina elementteinä.