Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

PSYKOLOGIA

Psykologian linjalla opiskellaan yhdessä opettajan ja muiden opiskelijoiden kanssa Tampereen avoimen yliopiston psykologian perusopinnot kokonaisuudessaan (25 opintopistettä). Psykologian opintojen ohessa opiskellaan lukuvuoden aikana myös tilastotiedettä. Lisäksi voi halutessaan opiskella kasvatustieteen opintoja.

Jokaisen linjalle hyväksytyn kanssa tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, joten voit opiskella omien tavoitteidesi mukaan esimerkiksi pääsykokeita tai myöhempiä opintoja silmällä pitäen. Päivölän opisto tarjoaa laadukkaan pienryhmäopetuksen, opettajien tuen sekä rauhallisen opiskeluympäristön.

Opiskelu koostuu lähiopetuksesta, ryhmätöistä, avoimen yliopiston luennoista, videoiduista yliopistoluennoista, tilastotieteen luennoista ja harjoituksista sekä tilastollisten ohjelmien käytöstä. Huomaa, että työkirjat ovat usein englanninkielisiä.

Lukuvuosi 2024–2025

Haku psykologian opintoihin lukuvuodelle 2024–2025 on käynnissä! Opinnot alkavat 13.8.2024 ja päättyvät 30.5.2025. Psykologian linja 2024-2025 ilmoittautuminen

Syyslukukauden opinnot Syyslukukaudella opiskellaan yliopiston perusopintojaksot Kehityspsykologia I (5 op) ja Kognitiivinen neurotiede I (5 op).

Kevätlukukauden opinnot Kevätlukukaudella opiskellaan yliopiston perusopintojaksot Persoonallisuuspsykologia I (5 op), Psykologian tutkimusmenetelmät I (5 op) ja Terveyden ja mielenterveyden psykologia I (5 op).

Opintojen alkamisen edellytyksenä on riittävä opiskelijamäärä.

Lisätietoja

Päivölän opiston rehtori Antti Jehkonen, p. 040 8300 640, antti.jehkonen(at)paivola.fi Käytännön asiat, majoitus: Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, p. 03 233 2200 (ma-pe klo 9–15)

Linjanjohtajasta

Psykologian linjan linjanjohtaja on Lari Keränen (FM). Hän on Tampereen yliopistosta valmistunut ja opettajan pedagogiset opinnot suorittanut psykologian, filosofian ja elämänkatsomustiedon opettaja. Hänellä on laajaa ja monipuolista kokemusta eri aineiden opettamisesta lukuisissa eri oppilaitoksissa. Hän on luova ja asioihin perusteellisesti perehtyvä opettaja, jonka tunneilla keskustellaan vilkkaasti ja innokkaasti. Lari soveltaa opetuksessaan rohkeasti myös taiteen maailmasta saatuja taitoja, sillä toiselta ammatiltaan hän on näyttelijä.