Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Majoitus

Pirkanmaalla Valkeakosken ja Akaan välissä sijaitsevassa Tarttilan kylässä, viihtyisällä ja rauhallisella alueella sijaitseva Päivölän opisto tarjoaa myös majoituspalveluja.

Huoneet ovat yleensä kahden hengen huoneita, mutta myös rajoitettu määrä yhden ja kolmen hengen huoneita löytyy. Osaan huoneista kuuluu oma suihku ja wc, osassa peseytymistilat ja wc löytyvät käytävältä. Huoneemme eivät ole esteettömiä.

Yhteisissä oleskelutiloista löytyy TV ja jääkaappi ja usein myös mikroaaltouuni. Meillä on myös mahdollisuus majoittua pidempiaikaisesti; kannattaa tiedustella mahdollisuutta tähän suoraan toimistoltamme.

Majoitushinta

2 hh 60 € / huone / vrk

Majoitushinta ei sisällä liinavaatteita eikä pyyhkeitä. Lisähinta liinavaatteista on 10 €/majoittumiskerta.

Lisäpalvelut

Majoittujien on mahdollista ruokailla opiston ruokalassa aukiolopäivien ja -aikojen puitteissa. Asia kannattaa varmistaa toimistolta.

Varaukset

Majoittautuminen on mahdollista vain ennakkovarauksesta. Ota yhteyttä toimistoomme. Olemme avoinna klo 9-15: toimisto@paivola.fi, puh. 03 233 2200.

Huom! Ilmoittautumiset kursseille, shakkikisoihin, leireille yms. löytyvät suoraan kurssitarjonnasta.

Ryhmät

Ryhmien kanssa majoituksesta sovitaan erikseen. Ryhmämajoituksessa on mahdollista varata myös muita opiston tiloja käyttöön (takkahuone, uima-allas ja saunatilat, auditorio ja muut koulutustilat). Pyydä tarjous omalle ryhmällesi.