Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

KASVATUSTIEDE

Lukuvuosi 2024-2025 Haku 13.8.2024 alkaviin kasvatustieteen 9 kk opintoihin on avoinna!

Haaveiletko opettajan, varhaiskasvatuksen opettajan, opinto-ohjaajan tai muista monipuolisista kasvatus-, koulutus- ja opetusalan tehtävistä?

Kasvatustieteen linja on tarkoitettu lukion tai toisen asteen oppimäärän suorittaneille, jotka ovat kiinnostuneet varhaiskasvatuksen, opetuksen, opinto-ohjauksen, henkilöstöasiantuntijan tai muista kasvatus-, koulutus-, ja opetusalan tehtävistä.

Linjalla opiskellaan kasvatustieteiden perusopinnot Tampereen yliopiston opetussuunnitelman mukaisina. Perusopintokokonaisuuden voi sisällyttää osaksi myöhempiä korkeakouluopintoja joko pää- tai sivuaineopintoina. Opiskelu Päivölässä on eteenpäin menevää, yhteisöllistä ja kokoaikaista.

Lisäksi voit halutessasi opiskella psykologian opintoja.

HUOM! Otamme opiskelijoita myös kesken lukuvuoden, ja teemme henkilökohtaisen opetussuunnitelman! Kysy rohkeasti lisätietoja!

Opintojen alkamisen edellytyksenä on riittävä opiskelijamäärä.

Lisätietoja

Lisätietoja linjasta antaa Päivölän opiston rehtori Antti Jehkonen, antti.jehkonen(at)paivola.fi, p. 040 8300 640. Käytännön asioissa (majoitukset yms.) ota yhteyttä Päivölän opiston toimistoon: toimisto(at)paivola.fi, p. 03 233 2200 (ma-pe klo 9-15).

Linjanjohtajasta

Kasvatustieteen linjan vastuuopettajana toimii KM, väitöskirjatutkija Johanna Kallio. Johanna tunnetaan innostavana opettajana ja hän viimeistelee parhaillaan aikuisten ympäristökasvatuksen filosofiaa käsittelevää väitöskirjaansa Tampereen yliopistolla. Johanna on opettanut aiemmin yliopistoilla, kansanopistoissa ja toisen asteen opinnoissa. Hän kuuluu perustajajäsenenä kasvatuksen poliittista filosofiaa ja sosiologiaa tutkivaan POISED-tutkimusryhmään ja Aikuiskasvatuksen tutkimusseuran johtokuntaan.