Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Opetus Päivölän opistossa

Linjalla opiskellaan 25 op Tampereen avoimen yliopiston psykologian opintoja. Lisäksi vuoden aikana opiskellaan tilastotiedettä (5-20 op). Voit opiskella omien tavoitteidesi mukaan, haluat sitten opiskella valintakokeisiin tai myöhempiä opintoja varten. Pääaineesi on psykologia ja tämä määrittää muiden sivuaineiden opintojasi.

Opiskeluvuosi on työntäyteinen, mutta hyvässä seurassa ja opiskelukavereiden tuen avulla jaksaa paremmin. Opiskelu sisältää lähiopetusta, ryhmätöitä, avoimen yliopiston luentoja, videoituja yliopistoluentoja, tilastotieteen luentoja ja harjoituksia sekä tilastollisten ohjelmien käyttöä. Päivölän opisto tarjoaa laadukkaan opetuksen, ryhmän ja opettajien tuen, sekä rauhallisen opiskeluympäristön. Huomaa, että työkirjat ovat usein englanninkielisiä.

Syyslukukauden opinnot

Kehityspsykologia I 5 op, opetus syyslukukaudella periodilla 1, 5.9.2023 alkaen Kognitiivinen neurotiede I 5 op, opetus syyslukukaudella periodilla 2

Kevätlukukauden opinnot

Persoonallisuuspsykologia I 5 op, opetus kevätlukukaudella periodilla 3 Psykologian tutkimusmenetelmät I 5 op, opetus kevätlukukaudella periodilla 3 Terveyden ja mielenterveyden psykologia I 5 op, opetus kevätlukukaudella periodilla 4

Huom! Opintojaksoihin kuuluvat luennot ja kirjallisuus tentitään samanaikaisesti Exam-tenttitilassa jollakin Tampereen yliopiston kampuksella, Seinäjoen yliopistokeskuksessa tai Porin yliopistokeskuksessa. Tentit voi suorittaa myös muun korkeakoulun Exam-tiloissa, jos tenttivierailu on siellä mahdollinen.