Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Matematiikka- ja tietotekniikkaleirit

Päivölän opiston Matematiikkalinja tarjoaa kesäksi puuhaa matemaattisista aineista ja tietotekniikasta kiinnostuneille yläkouluikäisille nuorille eli pääasiassa niille, jotka ovat menossa 7.-9.-luokalle. Mukaan voi tulla myös tätä nuorempia tai vanhempia osallistujia.

Kesä 2024

Tietotekniikkaleiri vk 27 Maanantaista perjantaihin kestävä kurssi on tarkoitettu peruskouluikäisille tietotekniikasta kiinnostuneille nuorille. Kurssilla opiskellaan ohjelmointia, käyttöjärjestelmien perusteita ja muuta tietotekniikan harrastajille kuuluvaa asiaa. Sopii sekä vasta-alkajalle että pidemmälle ehtineelle. Leirin hinta 180 € (sis. asumisen 2hh ja kaikki ateriat)

Ilmoittaudu mukaan Tietotekniikkaleirille vk 27

Matematiikkaleiri vk 31 Maanantaista perjantaihin kestävä kurssi on tarkoitettu peruskoululaisille, lähinnä 7. ja 8. luokan päättäneille. Tarkoituksena on esitellä matematiikan eri osa-alueita: geometriaa, mallinnusta, todennäköisyyslaskua, lukuteoriaa ja numeerisia menetelmiä. Tutustutaan haastavaan matematiikkaan ja saadaan virikkeitä itsenäiseen harrastamiseen. Leirin hinta 180 € (sis. asumisen 2hh ja kaikki ateriat)

Ilmoittaudu mukaan Matematiikkaleirille vk 31

Voit selata kaikkia lyhytkursseja täältä .