Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Opetus Päivölän opistossa

Päivölän opiston lääke- ja teknistieteellisellä luonnontiedelinjalla voit opiskella  elokuussa alkavat koko lukuvuoden pituiset (9 kk) opinnot tai tammikuussa alkavat (4,5 kk) opinnot. Opetus on kokopäiväistä.

Tavoitteena on osaaminen jolla pääset alan jatko-opintoihin! Opinnoissa painotamme matematiikkaan vähintään sen verran, että fysiikassa ja kemiassa ei tule haasteita. Fysiikkaa niin, että pääsykokeet ja jatko-opinnot sujuvat. Kemiaa, biologiaa ja tietotekniikkaa yksilöllisesti jatko-opintosuunnitelmien edellyttämä määrä, tai vaihtoehtoisesti lisämatematiikkaa tai fysiikkaa.

Luonnontiedelinja (9 kk)

Opinnot alkavat 14.8.2023 ja päättyvät toukokuussa 2023. 

Lukuvuoden mittaisissa opinnoissa hankitaan vahva pohja, lisätään varmuutta sekä syvennetään osaamista. Opinnoissa kerrataan ja opiskellaan lähiopetuksessa syventävästi lukion matematiikan ja fysiikan sisältöjä. Biologiankin voi valita opinto-ohjelmaan. Perusteiden hyvä hallinta tukee myös opintojen edistymistä vaativammalle tasolle. Voit myös korottaa ylioppilaskokeiden arvosanoja, tai täydentää tutkintoa. Mahdollisuus myös suorittaa ammattitutkinnon päälle ylioppilastutkinto!

Luonnontiedelinja (4,5 kk)

Opinnot alkavat tammikuussa ja päättyvät toukokuussa.

Tammikuussa alkavissa, kevään mittaisissa opinnoissa laitetaan rakenteet kuntoon, keskitytään perustaitoihin sekä valmistaudutaan yliopiston pääsykokeisiin. Opinnot ovat sisällöltään vastaavat kuin pidemmät opinnot, mutta laajuus on puolet siitä. Vahvistetaan ja kehitetään perustaitoja, jotta opiskelija osaisi soveltaa niitä monipuolisesti pääsykokeissa.

Reilun neljän kuukauden intensiivinen ja yksilöllinen lähiopetus kehittää osaamistasi ja valmiuksiasi merkittävästi. Erinomainen vaihtoehto perinteisen valmennuskurssin sijaan!

Miksi Luonnontiedelinjalle Päivölään?

  • Opintosuunnitelmat laaditaan yksilöllisesti oman lähtö- ja tavoitetason mukaisesti
  • Opiskelu samanhenkisessä seurassa vie opiskeluasi eteenpäin. Saat opiskelukavereiden ja opettajien tuen.
  • Opiskelu ei kuluta opintotukikuukausia, eikä vaikuta ensikertalaiskiintiöön jatko-opintoihin haettaessa
  • Kelan opintotukietuuksien alaista opiskelua
  • Päivölä on tunnettu korkeatasoisesta opetuksesta erityisesti matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa
  • Lue täältä opiskelijatarinoita

 

Lisätietoa DIA-hakukohteiden todistusvalinnasta