Tarinoista kuviksi

24.–26.11.2023Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Arkkityypit esille draaman ja maalauksen keinoin. Kohderyhmänä taiteen harrastajat ja ammattilaiset jotka ovat kiinnostuneita oman luovuutensa avaamisesta sekä taiteen tarkastelusta syvyyspsykologisesta näkökulmasta. Työskentely aloitetaan annetun tarinan pohjalta, jota pohditaan kuvallisen työskentelyn ja tekstianalyysin keinoin. Kurssi sopii kuvataiteen, teatterin ja elokuvan tekijöille, sekä opiskelijoille että harrastajille.

Opettajat

Opettaijna kurssilla toimivat jungilaisen analyyttisen psykologian asiantuntija Tuula Grandell sekä taiteellista väitöstutkimusta tiedostamattoman ja luovuuden yhteydestä tekevä Satu Kiuru. Satu toimii myös Päivölän kuvataidelinjan linjanjohtajana.

Aikataulu

Ilmoittaudu kuvataideluokkaan kurssin opettajalle. Kurssi alkaa perjantaina klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina n. klo 14.15 päiväkahviin. Ennen kurssin alkua on mahdollista syödä päivällistä opiston ruokalassa klo 17.

Hinta

Kurssin hinta on 230 €, materiaalikustannukset sisältyvät hintaan. Halutessaan voi työskennellä omilla, itselleen läheisillä väreillä. Hinta sisältää opetuksen ja materiaalien lisäksi majoittumisen 2 hengen huoneissa sekä ateriat kurssipäivinä (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen, iltapala). Mahdollisuus majoittua myös yhden hengen huoneessa lisämaksusta.

Lisätiedot

Sisältö: Kuvataiteen ja arkkitehtuurin linjanjohtaja, Satu Kiuru: satu.kiuru(at)paivola.fi, puh.040 589 2627 Majoitus yms. käytännön asiat: Päivölän toimisto, toimisto@paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 12.11.2023 21.59 mennessä.

Hakemus voidaan luoda vain selaimen puolella, joten varmistathan, että selaimessasi on JavaScript käytössä.

Aika

24.–26.11.2023

Lisätiedot