Vapaan tikkauksen alkeiskurssi marraskuu

4.–6.11.2022Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Katselet vanhaa kurssia!

Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!

Tervetuloa vapaan tikkauksen alkeiskurssille!

Perjantai-iltapäivästä sunnuntaihin kestävällä vapaan tikkauksen viikonloppukurssilla tutustutaan eri tapoihin tehdä vapaata tikkausta: tikataan pisteestä pisteeseen muutamin merkinnöin, kiemurrellaan vapaasti ja merkinnöittä, opetellaan sabluunoiden käyttöä, hyödynnetään tilkkutyön saumoja merkintöjen sijaan yms. yms. Välipalana ommellaan pussukka, jota voit myös käyttää tikkausharjoitusten materiaalina.

Kurssikirjeen tarvikeluetteloineen saat lähempänä kurssin alkua.

Opettaja

Opettajana ja ohjaajana kurssillasi toimii Kto Hannele Wakkari. Lisää inspiraatiota voit kurssin alkua odotellessasi hakea hänen tilkkutyöblogistaan http://tilkkutaiwas.blogspot.com/

Kurssin aikataulu

Kurssille saapuvat ilmoittuvat toimistolle klo 15.00 alkaen. Itse kurssi alkaa klo 18.00 ja ennen kurssin alkua on tarjolla päivällinen. Huomioithan, että kaikki kurssin etukäteen ilmoitettu aikataulu on suuntaa-antavaa ja tarkemman aikataulun saa saapuessa. Aloitus- ja lopetusajat ovat ne mitä on ilmoitettu etukäteen ja lisäksi oppituntien määrä pysyy samana. Ruokailut on porrastettu koronatilanteen vuoksi.

Perjantai klo 18.00-21.00 Lauantai klo 9.00-17.00 Sunnuntai klo 9.00-13.30

Kurssi päättyy sunnuntaina n. klo 14.00 päiväkahviin.

Hinta

Kurssin hinta 190 €. Hinta sisältää opetuksen, ruokailut ja majoituksen 2hh. Yhden hengen huoneita voi myös tiedustella toimistolta (huoneesta peritään lisämaksu).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset alla olevan sähköisen lomakkeen kautta 24.10.2022 mennessä. ilmoittautumisajan päätyttyä vapaita paikkoja voi kysellä opiston toimistolta.

Lisätietoja

Lisätietoja kurssin sisällöstä suoraan Hannelelta: wakkari.hannele@outlook.com

Päivölän opiston toimisto: toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.