Teatterin ja klovnerian kesäkurssi

14.–16.6.2024Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Kurssi on suunnattu teatterista ja klovneriasta kiinnostuneille aikuisille.

Kurssin tavoitteena on löytää uusia puolia itsestä ja rohkaista omaa esiintymistä. Kurssilla yhdistellään teatteri-ilmaisua ja klovneriaa rennolla asenteella turvallisessa ilmapiirissä.

Kurssilla sukelletaan teatterin maailmaan ja tutustutaan mm. improvisaatioon, statuksiin ja vahvistetaan omaa ilmaisua ja haetaan oivalluksia omaan esiintymiseen.

Klovneriassa etsitään omaa sisäistä klovnia ja puetaan päälle maailman pienin naamio - punainen nenä. Kokeillaan miltä maailma näyttää klovnerian kautta ja heittäydytään iloiseen mokailujen maailmaan. Mitä kaikkea klovnina voikaan kokea ja tehdä!

Teatterin ja klovnerian kesäkurssin lopussa tehdään pienet esitykset. Kaiken tämän teemme lämminhenkisessä ilmapiirissä ja ilon kautta. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla.

Tule mukaan yhteiseen hauskanpitoon!

Kurssille mahtuu 12 hlöä, joten varaa paikkasi nyt!

Kurssin opettajat:

Satu Söyrinki on klovni ja on opettanut klovneriaa, sosiaalista sirkusta ja ilmaisutaitoa vuosia. Satu on opiskellut klovneriaa Tanskassa ja hän on esiintynyt klovnina vuosia. 

Milja Ventola on draamaohjaaja joka toimii tällä hetkellä taidepedagogina varhaiskasvatuksessa ja on teatteriopettajana kansalaisopistossa. Hän pitää draamakursseja erilaisille kohderyhmille.

Kurssi alkaa perjantaina iltapäivällä ja sisältää yhteensä 15 tuntia opetusta.

Hinta:

Kurssihinta on 230 € sisältäen opetuksen, majoituksen 2 hengen huoneissa sekä ateriat kurssipäivinä (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen).

1 hengen huoneita on rajoitetusti ja veloitamme niistä lisähintaa 20 € / yö.

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 3.6.2024 9.00 mennessä.

Hakemus voidaan luoda vain selaimen puolella, joten varmistathan, että selaimessasi on JavaScript käytössä.

Aika

14.–16.6.2024

Lisätiedot