Ruotsin abikurssi

17.–21.7.2023Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Katselet vanhaa kurssia!

Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!

Valmistaudu syksyn yo-kirjoituksiin!

Kurssi on tarkoitettu syksyn ylioppilaskirjoituksiin valmistautuville. Harjoittelemme monipuolisesti eri kielenkäytön osa-alueita, sanastoja ja tehtävätyyppejä. Kurssi on myös hyvää harjoittelua ennen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen ruotsin kursseja. Kurssilla käydään läpi keskeisiä rakenteita ja harjoitellaan erilaisten tehtävien avulla. Pienryhmässä opit tehokkaasti ja saat lisää varmuutta kirjoituksiin!

Aikataulu ja saapuminen

Kurssi alkaa maanantaina 17.7. klo 12. Ilmoittaudu ennen kurssin alkua Päivölän toimistolla. Samalla on mahdollista syödä lounas Päivölän opiston ruokalassa klo 11.30-12.00.

Opettaja

Opettajana toimii pohjoismaisten kielten maisteri Merikki Lappi, joka toimii myös Päivölän matematiikkalinjan johtajana.

Hinta

Kurssin hinta on 190 €. Hinta sisältää opetuksen, majoituksen 2 hh, ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen sekä päivälliseltä mukaan otettava iltapala). Yhden hengen huoneita on saatavilla lisämaksusta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

17.–21.7.2023

Lisätiedot