Oikeustieteen tekniikkapäivät 2024

13.–15.3.2024Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Oikeustieteellisen valintakokeeseen preppaava 3-päiväinen tekniikkakurssi vk 11

Päivölässä järjestetään valintakokeeseen valmentavat Oikeustieteen tekniikkapäivät 13.–15.3.

Tekniikkapäivien sisältö

Tekniikkapäivillä viikolla 11 käydään läpi luku- ja vastaustekniikkaa, harjoitellaan keskittyvää lukemista ja erityyppisiä tehtäviä sekä puhutaan stressinhallinnan tärkeydestä. Jokainen opiskelija laatii tässä vaiheessa myös alustavan henkilökohtaisen lukusuunnitelman. Tekniikkapäivät sisältävät luennon: 14.3. opiston auditoriossa entinen Päivölän opiskelija kertoo opiskelusta Turun yliopistossa.

Ruokailut kuuluvat kurssin hintaan.

Voit ilmoittautua myös Oikeustieteen kertauspäiville 20.–21.5. Ilmoittautuminen: Kertauspäivät Lisäksi tarjolla on pidempi preppauskurssi, joka sisältää sekä tekniikka- että kertauspäivät. Lue lisää: Oikeustieteen preppauskurssi Jos voit aloittaa jo aikaisemmin, voit ilmoittautua 8 viikon kurssille, jolla pääset tutustumaan myös avoimen yliopiston opetukseen (perhe- ja jäämistöoikeus) ja voit saada opintoihin Kelan opintotukea. Tiedustele ilmoittautumisesta 8 viikon kurssille Päivölän toimistolta.

Hinta

3-päiväisen tekniikkakurssin hinta 100 €/2hh Yhden hengen huoneen lisähinta 20 €/yö. 1hh rajoitettu määrä. Kurssihintoihin sisältyy opetus, majoitus ja ruokailut opistolla kurssipäivinä.

Huom! Jos ilmoittaudut sekä tekniikka- että kertauskurssille, saat ne yhteishintaan 150 €/2hh.

Tutustu myös 13.8.2024 alkaviin oikeustieteen opintoihin! Oikeustieteen opintolinja 9 kk

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

13.–15.3.2024

Lisätiedot