Biologian tehokurssi ylioppilaskirjoituksiin vk 8

19.–23.2.2024Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Katselet vanhaa kurssia!

Toistaiseksi ei ole vielä vahvistettu kurssista uusia toteutuskertoja tai tiedossa vastaavia kursseja. Otathan yhteyttä mikäli olet kiinnostunut kurssista!

Biologian abikurssi on 25 oppitunnin tehovalmennus biologian ylioppilaskirjoituksiin.

Opiskelemme valikoituja osia kaikista biologian opetussuunnitelman mukaisista moduuleista. Lähdemme liikkeelle elämän synnystä ja kehityksestä maapallolla, etenemme nykyiseen biodiversiteettiin ja sitä uhkaaviin tekijöihin. Perehdymme myös perinnöllisyyteen genetiikan perusteista aina moderneimpiin nykytekniikoihin. Toiveita kurssin sisällöstä voi esittää ennen kurssia tai sen aikana.

Aikataulu

Kurssi alkaa maanantaina klo 12.30, jota ennen ilmoittaudutaan opiston toimistolla. Kurssi päättyy perjantaina noin klo 14.30.

Maanantai: klo 09.00–11.30 Ilmoittautuminen opiston toimistossa klo 11.30–12.30 Lounas opiston ruokalassa klo 12.30– Kurssi alkaa

Opettaja

Opettajana kurssilla Mikko Kolkkala, joka toimii myös Päivölän Luonnontiedelinjan opettajana.

Hinta

Hinta täysihoidolla 200 €, sisältää opetuksen, majoituksen 2hh ja ateriat (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen sekä päivälliseltä mukaan otettava iltapala). Yhden hengen huoneita on saatavilla lisämaksusta.

Ilman majoitusta kurssin hinta on 180 €.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on suljettu.

Aika

19.–23.2.2024

Lisätiedot