Haku 9 kk opintolinjoille on käynnissä!

Marja Haavisto14.6.2024 11.17 Itä-Euroopan kesäaikaPäivitetty 18.6.2024 12.41 Itä-Euroopan kesäaika

Onko sinulla tavoitteena päästä opiskelemaan yliopistoon tai ammattikorkeakouluun? Päivölässä voit viettää lukion ja korkeakouluopintojen välissä tehokkaan opiskeluvuoden, kehittää osaamistasi ja parantaa huimasti mahdollisuuksiasi menestyä valintakokeissa!

Päivölän opistossa voi opiskella arkkitehtuuria, kasvatustiedettä, kuvataidetta, luonnontiedettä, oikeustiedettä ja psykologiaa yhdeksän kuukauden pituisilla opintolinjoilla. Opinnot alkavat 13.8.2024 (arkkitehtuuri ja kuvataide 2.9.) ja päättyvät toukokuussa 2025. Opiskelu Päivölässä antaa hyvät valmiudet jatko-opintoihin, jos on suuntaamassa korkeakouluopintoihin. Opintolinjoillamme opiskellaan avoimen yliopiston opintoja ja valmistaudutaan pääsykokeisiin. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus korottaa ylioppilastodistuksensa arvosanoja ja päivittää tarvittaessa lyhyt matematiikka pitkäksi. Tarjoamme kaikilla linjoilla mahdollisuuden suorittaa matematiikan opintoja kuusi tuntia viikossa. Myös tilastotieteen opintoja on tarjolla.

Ilmoittautuminen on käynnissä ja hakulomakkeet löytyvät verkkosivuiltamme kunkin linjan kohdalta. Tutustu opintolinjojen sisältöihin ja ilmoittaudu mukaan!

Hinnat sisältävät opetuksen lisäksi asumisen opistolla kahden hengen huoneessa sekä ateriat (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi, päivällinen ja iltapala). Yhden hengen huoneita on rajoitettu määrä (1hh lisämaksusta). Opiston vapaa-ajantilat ovat opiskelijoiden käytettävissä (mm. sauna, uima-allas, kuntoiluhuone, biljardi, pingis), ja opiskelijat voivat järjestää opiston tiloissa yhteisiä tapahtumia lukuvuoden aikana.

Satsaa tulevaisuuteesi ja hae mukaan!