Matematiikan tehokurssi ylioppilaskirjoituksiin

27.02.-03.03.2023

Tervetuloa maanantaista perjantaihin kestävälle matematiikan tehokurssille!

Kurssilla keskitymme lukion pitkän matematiikan pakollisten ja valtakunnallisten syventävien modulien keskeisiin sisältöihin: geometria, analyyttinen geometria, vektorit ja trigonometria, derivaatta ja sen sovellukset, integraali sekä todennäköisyys. Syventävien kurssien sisällöistä numeeriset menetelmät ja lukuteorian perustehtävätyypit käydään läpi.  

Harjoittelemme sekä A-osan että B-osan tehtäviä. Käytämme sähköiseen kokeen välineitä abitti-ympäristössä ja työkaluohjelmina. Kurssia on mahdollista muokata ja opetussuunnitelman sisältöjä painottaa opiskelijoiden toiveiden, tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Kurssilla keskiössä on laskeminen. Tavoite on, että jokaiselle saadaan mahdollisimman sopivantasoista tehtävää. Hiomme myös vastaustekniikkaa.

Kurssilla on opetusta yhteensä 25 oppituntia.

Täsä vielä opettaja Jarkko Kettusen terveiset kurssilaisille: "Voi jo etukäteen lähettää toiveita kurssin sisällöstä, kertoa niitä vaikeita tai unohtuneita asioita, jotka vaativat erityistä lisätreeniä. Laskemianne tehtäviä käydään tarvittaessa läpi. Kurssin loppuun voidaan myös ottaa pieni lopputesti, jonka ratkaisuista opiskelija saa palautteen."


Aikataulu
Kurssi alkaa maanantaina klo 12.30 (ennen kurssina aloitusta ilmoittautuminen toimistolla. Kurssi päättyy perjantaina noin klo 14.30. Lisätietoja kurssista ilmoittautuneille lähempänä kurssin aloitusta. Ilmoittaudu 19.2.2023 mennessä.


Hinta täysihoidolla: (sis. opetus, majoitus 2hh, ateriat) 200 €. Ilman majoitusta kurssin hinta on 180 €. 


Lasku
Laskun saat postitse kurssin päätyttyä. 


Lisätietoja
Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

VK 09 Matematiikan tehokurssille ilmoittautuminen

Intensiivikurssille ilmoittautuminen