Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin

Luonnotiedelinja 4,5 kk

Tammikuussa alkavissa, kevätlukukauden mittaisissa opinnoissa laitetaan rakenteet kuntoon, keskitytään perustaitoihin sekä valmistaudutaan yliopiston valintakokeisiin. Opinnot ovat sisällöltään vastaavat kuin pidemmät opinnot, mutta laajuus on puolet siitä. Kevään aikana vahvistetaan ja kehitetään perustaitoja, jotta opiskelija osaisi soveltaa niitä monipuolisesti valintakokeissa. 

Reilun neljän kuukauden intensiivinen ja yksilöllinen lähiopetus kehittää osaamistasi ja valmiuksiasi merkittävästi. Tavoitteena on osaaminen jolla pääset alan jatko-opintoihin. Opinnoissa painotamme matematiikkaan vähintään sen verran, että fysiikassa ja kemiassa ei tule haasteita. Fysiikkaa niin, että valintakokeet sujuvat. Kemiaa, biologiaa ja tietotekniikkaa yksilöllisesti, tai vaihtoehtoisesti lisämatematiikkaa tai fysiikkaa.

Päivölän kevätlukukauden luonnontiedelinja on erinomainen vaihtoehto perinteisen valmennuskurssin sijaan! Linjalla tehdään yksilölliset opintosuunnitelmat - paikataan aukot tai edetään pidemmälle. Saat myös opettajien ja opiskelijayhteisön tuen, joka motivoi opiskeluissa eteenpäin. Opinnot soveltuvat erinomaisesti syksyn ylioppilaille, joulukuussa armeijasta kotiutuvalle tai välivuotta viettävälle.