Rehtorin sijaisuus

Päivölän opisto hakee rehtoria monipuolisiin koulutus- ja oppilaitostoiminnan johtamisen tehtäviin nykyisen rehtorimme jäädessä opintovapaalle. 

Päivölä on Valkeakosken Tarttilassa sijaitseva perinteikäs kansanopisto, jonka omistajana ja ylläpitäjänä on Päivölän Opiston Kannattajayhdistys ry.

Opiston opetustoiminta koostuu eri alojen koulutuslinjoista (luonnontiede, oikeustiede, kasvatustiede, kuvataide, arkkitehtuuri ja matematiikka). Näistä matematiikkalinja toimii yhteistyössä Valkeakosken Tietotien lukion kanssa ja muiden linjojen yhteistyökumppaneina toimivat avoimet yliopistot ja korkeakoulut. Opistolla on lisäksi ympäri vuoden monipuolista kurssitarjontaa eri kohderyhmille sekä majoitus-, leiri- ja tapahtumatoimintaa.

Päivölän Opiston Kannattajayhdistys hakee rehtoria määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.1. - 31.12.2023. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus. 

Opiston rehtorin tehtävä on monipuolinen yleisjohtajan tehtävä. Rehtoriksi on kelpoinen henkilö, joka koulutuksensa tai käytännössä saavutetun kokemuksensa perusteella voidaan katsoa tehtävään päteväksi. Rehtorilta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Arvostamme monipuolista johtamiskokemusta sekä innostunutta työotetta.

Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Opisto noudattaa työehdoissa yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Hakuaika päättyy 13.11.2022, hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen tulee toimittaa sähköpostitse hilma.lehtonen@paivola.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Pekka Järvi (pekka.jarvi@hattula.fi) ja rehtori Hilma Lehtonen (hilma.lehtonen@paivola.fi, puh. 040 8300640).