MATEMATIIKKALINJA


Kahdessa vuodessa lakki päähän! Jo käsitteeksi muodostunut Päivölän Matematiikkalinja on suunnattu tieteestä ja teknologiasta kiinnostuneille peruskoulunsa päättäville nuorille. Matematiikkalinjalla yhdistyvät matemaattisten aineiden opinnot sekä Valkeakosken Tietotien lukio-opinnot. Opiskelijoiden viikot kuluvat opiskelujen lisäksi Päivölä Student Innovation Lab:issa – Matematiikkalinjalaisten omassa työharjoittelupaikassa, ohjelmistotekniikan ja kehitysprojektien parissa. Kahdessa vuodessa ehtii paljon!
 

Matematiikkalinjalla opiskellaan laajat matematiikan opinnot, runsaasti tietotekniikkaa, fysiikkaa ja kemiaa sekä halutessaan yliopistokursseja. Pääosa opiskelijoista suorittaa matikkalinjan opinnot ja kirjoittaa ylioppilaaksi kahdessa vuodessa, minkä mahdollistaa mm. opistolla asuminen. Matematiikkalinja on alusta asti mitoitettu valmistamaan yliopistollisiin jatko-opintoihin ja työelämän tarpeisiin. Oppimisesta tulee silloin sekä haastavaa että hauskaa!

 

Leiritoiminta

Päivölän opiston Matematiikkalinjalla on tarjolla kattavasti niin yläkoulu- kuin lukioikäisille suunnattuja lyhytkursseja, leirejä ja valmennuksia. Matematiikka- ja tietotekniikkaleirit tarjoavat kesäksi puuhaa 6.-9. luokkalaisille nuorille. Matematiikan kesälukukauden viikot on taas tarkoitettu tehostartiksi lukion matematiikkaan ja johdatukseksi ohjelmointiin. 


Lisätietoja

Matematiikan ja luonnontieteen linjanjohtaja Merikki Lappi: merikki.lappi(at)paivola.fi, puh. 0400 534 139. Merikin tavoittaa parhaiten ilta-aikaan. 


Lue lisää matematiikkalinjasta ja Päivölän arjesta myös osoitteessa matematiikkalinja.fi