Luonnontiedelinja (4,5 kk)

 

Opinnot alkavat 10.1.2022 ja päättyvät 27.5.2022.

Tammikuussa alkavissa, kevätlukukauden mittaisissa opinnoissa laitetaan rakenteet kuntoon, keskitytään perustaitoihin sekä valmistaudutaan yliopiston pääsykokeisiin. Opinnot ovat sisällöltään vastaavat kuin pidemmät opinnot, mutta laajuus on puolet siitä. Kevään aikana vahvistetaan ja kehitetään perustaitoja, jotta opiskelija osaisi soveltaa niitä monipuolisesti pääsykokeissa. 

Reilun neljän kuukauden intensiivinen ja yksilöllinen lähiopetus kehittää osaamistasi ja valmiuksiasi merkittävästi. Tavoitteena on osaaminen jolla pääset alan jatko-opintoihin. Opinnoissa painotamme matematiikkaan vähintään sen verran, että fysiikassa ja kemiassa ei tule haasteita. Fysiikkaa niin, että pääsykokeet sujuvat. Kemiaa, biologiaa ja tietotekniikkaa yksilöllisesti, tai vaihtoehtoisesti lisämatematiikkaa tai fysiikkaa.

Reilun neljän kuukauden kurssi on erinomainen vaihtoehto perinteisen valmennuskurssin sijaan! Linjalla tehdään yksilölliset opintosuunnitelmat - paikataan aukot tai edetään pidemmälle. Saat myös opettajien ja opiskelijayhteisön tuen, joka motivoi opiskeluissa eteenpäin. Opinnot soveltuvat erinomaisesti syksyn ylioppilaille, joulukuussa armeijasta kotiutuvalle tai välivuotta viettävälle.

Miksi Luonnontiedelinjalle Päivölään?

  • Opintosuunnitelmat laaditaan yksilöllisesti oman lähtö- ja tavoitetason mukaisesti
  • Opiskelu ei kuluta opintotukikuukausia, eikä vaikuta ensikertalaiskiintiöön jatko-opintoihin haettaessa
  • Kelan opintotukietuuksien alaista opiskelua
  • Päivölä on tunnettu korkeatasoisesta opetuksesta erityisesti matemaattis-luonnontieteellisissä aineissa.

Lisätietoja

Matematiikan ja luonnontieteen linjanjohtaja Jarkko Kettunen: jarkko.kettunen(at)paivola.fi, puh. 040 8300 651 tai Päivölän toimisto, toimisto@paivola.fi, puh. 03 233 2200

Hakulomakkeeseen pääset tästä!