KYBER–IT -linja


Viime syyskuussa Päivölässä starttasi uusi kyberliiketoiminnan linja. Tämän pohjalta on rakennettu uusi,  Kyber-IT -linja, joka starttaa elokuussa 2021. Erityisfokuksena linjalla on tietoturva ja digitaalisuus.

Kyber-IT yhdistää Päivölän vahvuudet yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa. Linjalla opiskellaan kaikille yhteisten tietotekniikan 14 op opintojen lisäksi  kunkin opiskelijan painotusten ja tavoitteiden mukaisesti. Jyväskylän yliopiston kanssa on sovittu yhteistyöstä, jossa yliopisto mahdollistaa Päivölän opetuksen pohjalta tehtyjen suoritusten hyväksymisen vastaaviksi Jyväskylän yliopiston kurssisuorituksiksi. Nämä kurssit avaavat tien yliopisto-opintoihin niin sanotun avoimen yliopiston väylän kautta.

Linja on innovaatiopainotteinen ja opiskelun aikana on mahdollista kehittää myös omaa liiketoiminta- tai freelancer-ideaa.

 

Tervetuloa opiskelijaksi Päivölään, haku on avoinna lukukaudelle 2021-2022! 


Opinnot alkavat 12.8.2021 ja päättyvät 30.4.2022, varsinaisen haun jälkeen vapaita paikkoja kannattaa tiedustella opiston toimistolta, puh. 03 233 2200, toimisto@paivola.fi


Ammattia ylläpitävä tai täydentävä koulutus

Päivölän opistolla voit myös opiskella erilaisia ammattitaitoa ylläpitäviä tai täydentäviä koulutuksia lyhytkurssien muodossa. Kelan sivuilta voi lukea lisää koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta luonnollisen henkilön tuloverotuksessa.


Lisätietoja:

Linjanjohtaja Mikko Ahonen, mikko.ahonen(at)paivola.fi, 040 8300 653

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!