KUVATAIDE


Oletko hakemassa opiskelemaan kuvataiteita vai haitko jo, mutta et päässyt? Päivölän opistolla kuvataidealan opintosi ottavat suuren harppauksen eteenpäin!

Päivölän opisto tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista kuvataiteen opetusta. Yhdeksän kuukautta kestävällä kuvataidelinjalla voit opiskella Lapin yliopiston avoimen yliopiston Kuvataiteen perusopinnot 25 op ja/tai Kuvataiteen aineopinnot 35 op, jotka voidaan hyväksilukea myöhemmin luovan alan AMK tai yliopisto-opinnoissa.

Sinulla on myös mahdollisuus opiskella Kuvataiteen aineopinnot 35 op monimuoto-opintoina. Huom! Aineopintojen aloitusvaatimuksena ovat kuvataiteen suoritetut perusopinnot arvosanalla 3. 

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma, jota päivitetään opintojen edetessä.Opinnot vastaavat sisällöltään ja tavoitteiltaan Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnassa annettavaa opetusta ja todistuksilla on sama arvo kuin tiedekuntien vastaavista suorituksista antamilla todistuksilla.

Tervetuloa opiskelijaksi Päivölään, haku lukukaudelle 2021-2022 on avoinna! 

Hae kuvataiteen linjalle täältä!

Opinnot alkavat 6.9.2021 ja päättyvät 28.5.2022. Haku päättyy elokuussa. Hakuajan päättymisen jälkeen mahdollisia vapaita opiskelupaikkoja voi tiedustella opiston toimistolta: puh. 03 233 2200, toimisto(at)paivola.fi.
 

Ammattia ylläpitävä tai täydentävä koulutus

Päivölän opistolla voit myös opiskella erilaisia ammattitaitoa ylläpitäviä tai täydentäviä koulutuksia lyhytkurssien muodossa. Kelan sivuilta voi lukea lisää koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta luonnollisen henkilön tuloverotuksessa.

 

Lisätietoja

Kuvataiteen ja arkkitehtuurin linjanjohtaja, Satu Kiuru,
satu.kiuru(at)paivola.fi.fi, puh. 040 589 2627

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin