KUVATAIDE


Oletko hakemassa opiskelemaan kuvataiteita vai haitko jo, mutta et päässyt? Päivölän opistolla kuvataidealan opintosi ottavat suuren harppauksen eteenpäin! Päivölän opisto tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista kuvataiteen opetusta. Yhdeksän kuukautta kestävällä kuvataidelinjalla voit opiskella laajat ja ammatillista osaamistasi syventävät opinnot. Sinulla on myös mahdollisuus opiskella syventäviä opintoja monimuoto-opintoina viikonloppuisin. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma, jota päivitetään opintojen edetessä. 

HUOM! Kurssisisältöjä ei ole vielä vahvistettu. Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Tervetuloa opiskelijaksi Päivölään, haku lukukaudelle 2022–2023 on avoinna!


Opinnot alkavat 5.9.2022 ja päättyvät 26.5.2023. Haku päättyy elokuussa 19.8.2022. Hakuajan päättymisen jälkeen mahdollisia vapaita opiskelupaikkoja voi tiedustella opiston toimistolta: puh. 03 233 2200, toimisto(at)paivola.fi. Hakulomakkeen löydät oikealla puolella olevasta valikosta. 

 

Lisätietoja linjasta

Kuvataiteen ja arkkitehtuurin linjanjohtaja, Satu Kiuru, satu.kiuru(at)paivola.fi.fi, puh. 040 589 2627

 

Ammattia ylläpitävä tai täydentävä koulutus

Päivölän opistolla voit myös opiskella erilaisia ammattitaitoa ylläpitäviä tai täydentäviä koulutuksia lyhytkurssien muodossa. Kelan sivuilta voi lukea lisää koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta luonnollisen henkilön tuloverotuksessa.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin