KeAsKe - Kevein Askelin Kevytyrittäjyyteen - Nyt webinaarina!

 

Oletko miettinyt yrittäjäksi ryhtymistä, mutta yrityksen perustaminen arveluttaa? Pohditko, olisiko sinulla sopivaa osaamista? Entä haluaisitko saada osaamisellasi toimeentuloa sivu-/päätoimisesti ilman byrokratian vaikeutta? Haluaisitko testata, voisitko työllistää itse itsesi?

Kevein Askelin Kevytyrittäjyyteen -valmennusohjelma tarjoaa mahdollisuuden pohtia itsensä työllistämistä omalla osaamisella ja tarkastella kevytyrittäjyyden vaatimaa osaamista. Kevytyrittäjyys sopii eri elämäntilanteisiin: opiskelijalle, eläkeläiselle, kokopäiväiselle työntekijälle sivutoimisesti, tai osapäivätyöntekijälle lisätoimeentulona. Valmennuksen aikana saat tietoa, taitoa ja henkilökohtaista tukea askeltaessasi kohti kevytyrittäjyyttä. KeAsKe-valmennusohjelma on rekisteröity koulutusohjelma, joka on ideoitu ja suunniteltu Päivölän kauppatieteen linjalla kevytyrittäjyyteen ja yrittäjyyteen kannustamiseksi työelämän monimuotoistuessa jatkuvasti.

Valmennus järjestetään kahden illan webinaarina ja se sisältää ennakkotehtävät, välitehtävät ja lopputehtävän. Valmennuksessa opit mm. mitä kevytyrittäjyys on, miten määrittelet työsi laskutushinnan, miten oma palkkasi muodostuu ja miten pidät yllä sosiaaliturvaasi kevytyrittäjänä. Saat käytännön ohjausta ja tukea aloittaessasi kevytyrittäjyyttä, aiheina mm. asiakassegmentin valinta, markkinointi- ja liiketoimintasuunnitelma, yrittäjän oma hyvinvointi ja jaksaminen. Ennakkotehtävät ja välitehtävät ovat aiheeseen johdattelevia ja aihealueita syventäviä.

Valmennusohjelman suorittamisesta saat todistuksen. Voit myös halutessasi käyttää omassa markkinoinnissasi mainintaa: KeAsKe-valmennusohjelman suorittanut.

 

Ilmoittaudu mukaan ja aloita Kevein Askelin Kevytyrittäjyys!

 

Lisätietoja

Kauppatieteen ja yhteiskunta-alan linjanjohtaja, Tuula-Maria Mattila
tuula-maria.mattila@paivola.fiPidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!