KAUPPATIEDE


Päivölän opiston kauppatieteen linja tarjoaa monipuolisia ja innovatiivisia opiskelutapoja ja -mahdollisuuksia. Kauppatieteen linjalla opiskelet Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston opintoja, joiden suorittaminen antaa mahdollisuuden hakea Itä-Suomen yliopiston KTK ja KTM -tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta yhteishaussa keväällä 2023. 

Suoritettavat opinnot ovat myös pakollisia opintoja KTK ja KTM tutkintoon, joten opiskelemalla Päivölässä lukuvuoden, aloitat suoraan Itä-Suomen yliopistossa toisen vuoden tutkinto-opiskelijana. Päivölässä suoritetaan Kauppatieteen perusopinnot 30 op, taloustieteen perusteet ja opintojaksoja johtamisen, markkinoinnin ja laskentatoimen aineopinnoista. Linjalla saat yhteensä 60 op Itä-Suomen yliopistossa hyväksyttäviä opintoja.

 

Tervetuloa opiskelijaksi Päivölään, haku on avoinna lukukaudelle 2022-2023! 

Opinnot alkavat 12.8.2022 ja päättyvät 30.4.2023, varsinaisen haun jälkeen vapaita paikkoja kannattaa tiedustella opiston toimistolta, puh. 03 233 2200, toimisto@paivola.fi


Lisätietoja linjasta

Kauppatieteen ja yhteiskunta-alan linjanjohtaja Tuula-Maria Mattila, tuula-maria.mattila(at)paivola.fi, puh. 040 8300 645.

 

Ammattia ylläpitävä tai täydentävä koulutus

Päivölän opistolla voit myös opiskella erilaisia ammattitaitoa ylläpitäviä tai täydentäviä koulutuksia lyhytkurssien muodossa. Kelan sivuilta voi lukea lisää koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta luonnollisen henkilön tuloverotuksessa.

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin