KAUPPATIEDE


Päivölän opiston kauppatieteen linja tarjoaa monipuolisia ja innovatiivisia opiskelutapoja ja -mahdollisuuksia. Kauppatieteen linjalla opiskelet Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston opintoja, joiden suorittaminen antaa mahdollisuuden hakea Itä-Suomen yliopiston KTK ja KTM -tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta yhteishaussa keväällä 2022. 

Suoritettavat opinnot ovat myös pakollisia opintoja KTK ja KTM tutkintoon, joten opiskelemalla Päivölässä lukuvuoden, aloitat suoraan Itä-Suomen yliopistossa toisen vuoden tutkinto-opiskelijana. Päivölässä suoritetaan Kauppatieteen perusopinnot 30 op, Taloustieteen perusteet ja opintojaksoja johtamisen, markkinoinnin ja laskentatoimen aineopinnoista. Linjalla saat yhteensä 60 op Itä-Suomen yliopistossa hyväksyttäviä opintoja.

 

Tervetuloa opiskelijaksi Päivölään, haku on avoinna lukukaudelle 2021-2022! 


Opinnot alkavat 12.8.2021 ja päättyvät 30.4.2022, varsinaisen haun jälkeen vapaita paikkoja kannattaa tiedustella opiston toimistolta, puh. 03 233 2200, toimisto@paivola.fi

 

Ammattia ylläpitävä tai täydentävä koulutus

Päivölän opistolla voit myös opiskella erilaisia ammattitaitoa ylläpitäviä tai täydentäviä koulutuksia lyhytkurssien muodossa. Kelan sivuilta voi lukea lisää koulutusmenojen vähennyskelpoisuudesta luonnollisen henkilön tuloverotuksessa.


Lisätietoja

Kauppatieteen ja yhteiskunta-alan linjanjohtaja, Tuula-Maria Mattila,

tuula-maria.mattila(at)paivola.fi, puh. 040 8300 645

 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin!