Pidätkö välivuotta opinnoissasi tai hengähdätkö hetkeksi työssäsi työvapaalla, vai etsikö työttömänä uutta suuntaa? Kehitä itseäsi opiskelemalla johtamista 

Johtamisen linjalla opiskelet Itä-Suomen yliopiston / avoimen yliopiston Johtamisen perusopinnot (25 op). Opinnot ovat hyväksi luettavissa täysimääräisesti Itä-Suomen yliopistossa, mikäli päätät jatkaa opintojasi myöhemmin. 

Johtamisen opinnoissa opiskelija perehtyy organisaatioihin, niiden johtamiseen ja johtajuuteen. Ihmisten ja asioiden johtamista opiskellaan mm. esimiestyön ja asiantuntijaorganisaation ja osaamisen näkökulmista. Opintojen jälkeen osaat soveltaa johtamisen peruskäsitteitä liiketoimintaan ja organisaation toimintaan. Johtamisen opinnot sopivat kaikille yritysten ja muiden organisaatioiden johtamisesta kiinnostuneille. Opinnot antavat valmiuksia toimia erilaisissa asiantuntija-, kehittämis- ja johtamistehtävissä sekä yrittäjänä.


Opinnot alkavat 12.8.2022 ja päättyvät 16.12.2022.  
Hae viimeistään 31.7.2022!


Lisätietoja linjasta
Kauppatieteen ja yhteiskunta-alan linjanjohtaja Tuula-Maria Mattila, tuula-maria.mattila(at)paivola.fi, puh. 040 8300 645.