Tilkkuilua Sannan kanssa

31.03.-02.04.2023

Tervetuloa Päivölään Sannan keväiselle tilkkukurssille! Sannan kurssien ohjelmassa on aina jokaiselle jotakin. Viikonlopun ohjelmassa on n. 10 eri mallia: on selkeitä blokkimalleja, joista voi jalostaa halutessaan tyynyn, kaitaliinan, seinätekstiilin tai vaikkapa peiton peiton. Kurssilla opetellaan myös paperin päälle ompelutekniikkaa (FPP), jolla saa aikaan tosi kivoja ja näköisiä malleja esim. eläimistä. Ainakin yksi pussukkamalli löytyy, sillä pussukoitahan ei ole koskaan liikaa!  Viikonloppukurssilla saa paljon aikaan!

Tarvikekirje lähetetään ilmoittautuneille n. viikkoa ennen kurssia.

Opettaja

Opettajana kurssilla toimii Sanna Paranko. Sanna opettaa mm. Vanajaveden opistossa, Wellamo-opistossa, Valkeakoskiopistossa ja Mäntyharjun kansalaisopiston kesäkursseilla. Sannan tilkkuiluun voit tutustua hänen blogissaan: tilkkujasannantapaan.blogspot.com

Kurssin aikataulu

Kurssille saapuvat ilmoittuvat toimistolle klo 15.00 alkaen. Itse kurssi alkaa klo 18.00 ja ennen kurssin alkua on tarjolla päivällinen. Tässä ilmoitetut aikataulut ovat suuntaa antavia, tarkat ajat selviävät paikan päällä. 

Perjantai klo 18.00-21.00
Lauantai klo 9.00-17.00
Sunnuntai klo 9.00-13.30

Kurssi päättyy sunnuntaina n. klo 14.00 päiväkahviin.

Hinta

Kurssin hinta 195 € (sis. opetuksen, majoittumisen 2hh sekä ruokailut: aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja päivällinen). Yhden hengen huoneita voi myös tiedustella toimistolta (huoneesta peritään 20 € lisämaksu/yö).

Ilmoittautuminen

Kurssille ilmoittautumiset 23.3.2023 mennessä alla olevan sähköisen ilmoittautumislinkin kautta. 
Saapumisohjeet Päivölän opistolle: https://www.paivola.fi/fi/yhteystiedot/saapumisohjeet/

Lisätiedot

Kurssin opettaja Sanna Paranko, sanna.paranko(at)gmail.com
Päivölän opiston toimisto, toimisto(at)paivola.fi, puh. 03 233 2200

 

Intensiivikurssille ilmoittautuminen