Tietojohtaminen

07.09.-05.10.2021

TIETOJOHTAMISEN WEBINAARISARJA TIISTAI-ILTAISIN 

Webinaarisarjassa tutustutaan tämän päivän johtamisen näkökulmasta tietojohtamiseen ja sen taustoihin. Webinaari-iltoina tarkastellaan tietojohtamisen merkitystä mm. tämän päivän organisaatiojohtamisessa, strategisessa johtamisessa ja arjen operatiivisessa pyörittämisessä. Tietojohtaminen ei varsinaisesti ole mitään uutta, mutta silti sillä on tämän päivän päätöksenteossa olennainen osa. Digitalisaation ja verkottuneen toiminnan lisääntymisen myötä myös tiedon määrä on kasvanut, josta syystä tietojohtamisen keskeisiä näkökulmia ovat tiedon johtaminen ja tiedolla johtaminen. 

Tietojohtamisen kokonaisuutta käsittelemme eri teemojen kautta: mitä tietojohtaminen on ja mistä siinä on kyse, miten tietojohtaminen on kehittynyt ja mihin se on menossa, miten johdamme tietoa ja miten johdamme tiedolla. 

Webinaarisarja on suunnattu kaikille tietojohtamisesta kiinnostuneille, erilaisissa johto- ja esimiestehtävissä toimiville, tietointensiivisissä tehtävissä toimiville ja esimerkiksi erilaista analytiikkaa työssään tarvitseville henkilöille. Koulutus ei vaadi erityistä etukäteisvalmistelua tai perehtyneisyyttä aiheeseen, mutta aito kiinnostus johtamisen haasteisiin ja tiedon hyväksikäyttöön päätöksenteossa on hyödyksi.

Webinaarit järjestetään syyslukukauden 2021 aikana viitenä peräkkäisenä tiistai-iltana klo 17.00–18.00. Webinaarisarja toteutetaan etäyhteyksin ja jokaista tilaisuutta varten tulee oma osallistumislinkki. Kurssimaksu kattaa osallistumisoikeuden kaikkiin viiteen eri koulutukseen. 

Ennakkoilmoittautuminen on avautunut ja ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi ilmoittautumisajan umpeuduttua. Ilmoittautuminen päättyy 31.8.2021. Webinaari-iltojen päivämäärät ovat 7.9., 14.9., 21.9., 28.9., ja 5.10.  

Kouluttajana toimii Jari O. Kauppi, jolla on tietojohtamisen saralla pitkä kokemus niin suunnittelijana, kouluttajana kuin johdon asiantuntijana.

Tietojohtamisen kurssin hinta on 65€, joka kattaa koko webinaarisarjan. 

Ilmoittaudu webinaarisarjaan alla olevalla lomakkeella:

 

Ilmoittautuminen päättynyt