Matematiikkalinjan kesälukukausi viikoilla 27, 29, 31, 33

Tule opiskelemaan kesällä matematiikkaa ja ohjelmointia kesäviikoille! Kesälukukausi on tarkoitettu tehostartiksi alkaviin lukion matematiikka-opintoihin. Voit myös kerrata ja suorittaa matematiikan kursseja, mikäli opinnot eivät sujuneet toivotusti. Kesälukukausi sopii myös ylioppilaskokeisiin kertaaville ja se on myös väylä Päivölän matematiikkalinjalle! Lue lisää täältä.

Syksyn linjojen haku on käynnissä juuri nyt!

Hae nyt 12.8. alkaville koko lukuvuoden mittaisille linjoillemme! Mukavan kokoiset ryhmäkoot, kavereiden tuki ja innostavat opettajat auttavat pääsemään omiin tavoitteisiin. Muitakin hyviä puolia löytyy: et menetä ensikertalaisen statustasi, opinnot hyväksiluetaan yhteistyöyliopistoissamme ja laadukkaan opetuksen lisäksi saat asumisen sekä täysihoidon. 

Oikeustieteen linjalla perehdytään oikeudelliseen ajatteluun ja ratkaisutoimintaan. Linjalla suoritetaan yliopistotason oikeustieteellisiä opintoja ja harjoitellaan pääsykokeisiin. Kauppatieteen linjan opinnot tutustuttavat sinut liike-elämän keskeisiin asioihin ja mahdollistavat siten helpomman opiskelun yliopiston kauppatieteiden linjalla. Luonnontiedelinjalla hankitaan vahva pohja, lisätään varmuutta sekä syvennetään osaamista. Voit myös korottaa ylioppilaskokeiden arvosanoja, tai täydentää tutkintoa. Kuvataiteen linjalla saat korkeatasoista ja monipuolista kuvataiteen opetusta ja Arkkitehtuurin linja on taas suunnattu niille, jotka haluavat parantaa mahdollisuuksiaan hakutehtävissä ja pääsykokeissa.